29. svibnja, 2024
RASPORED PRIKAZIVANJA FILMOVA ZA VIKEND 31. SVIBNJA -02. LIPNJA

RASPORED PRIKAZIVANJA FILMOVA ZA VIKEND 31. SVIBNJA -02. LIPNJA

Petak, subota i nedjelja u 17:00 sati

GARFIELD

(THE GARFIELD MOVIE)

Žanr: animirani, SINKRONIZIRANO!

U kinima od: 23.05.2024.

Trajanje: 101 minuta

Uloge: Filip Riđički kao Garfield, Ljubomir Kerekeš kao Vic, Enes Vejzović kao Otto Jadranka Đokić kao Jinx, Marko Petrić kao Jon, Slavko Sobin kao Roland, Davor Gobac kao Nolan, Ana Begić Tahiri kao Marge, Goran Vinčić kao Snickers, Iskra Jirsak kao Olivia iiii… BABY LASAGNA kao Maurice!

Sadržaj: Tko je svjetski poznati mačak koji mrzi ponedjeljke onako snažno koliko voli lazanje? Garfield! Iako je on ipak jedan kućni mačak, u ovom će filmu Garfield imati ludu avanturu izvan kuće nakon što se njegov spokojni, lagodni i siti život s Jonom i Odiejem potpuno promijeni dolaskom Garfieldovog oca Vica.

RASPORED PRIKAZIVANJA FILMOVA ZA VIKEND 31. SVIBNJA -02. LIPNJA

Petak, subota i nedjelja u 20:00 sati

FURIOSA: POBJEŠNJELI MAX SAGA

(FURIOSA)

Žanr: akcija

U kinima od: 23.05.2024.

Trajanje: 148 minuta

Uloge: Chris Hemsworth, Anya Taylor-Joy, Tom Burke, Alyla Browne

Sadržaj: Mlada Furiosa je oteta iz Green Place of Many Mothers i dospjela je u ruke velikog Bikerskog Horda. Mora preživjeti mnoge izazove dok pokušava pronaći put kući.

Anya Taylor-Joy i Chris Hemsworth glume u filmskom ostvarenju “Furiosa: Pobješnjeli Max Saga” osmišljenom od strane dobitnika Oscara, genija Georgea Millera, u kojem se ostvaruje dugoočekivani povratak u ikoničan distopijski svijet koji je stvorio prije više od 30 godina s filmovima “Pobješnjeli Max”. Miller sada okreće stranicu s potpuno novom, samostalnom akcijskom avanturom koja će otkriti podrijetlo moćnog lika iz višestruko nagrađivanog globalnog hita “Pobješnjeli Max: Divlja cesta”.

Skip to content