27. rujna, 2023
RASPORED PRIKAZIVANJA FILMOVA ZA VIKEND 29. RUJNA-01. LISTOPADA

RASPORED PRIKAZIVANJA FILMOVA ZA VIKEND 29. RUJNA-01. LISTOPADA

Petak, subota i nedjelja u 16:00 sati

VRAPČIĆ RICHARD 2

(Richard the Stork and the Mystery of the Great Jewel)

**Žanr: **animirani, SINKRONIZIRANO!

**U kinima od: **21.09.2023.

**Trajanje: **84 minuta

Uloge: Tin Rožman, Lana Blaće, Jan Kovačić, Ana Ćapalija, Dražen Bratulić, Goran Malus, Ruben Carević, Paola Slavica, Ivan Đuričić, Goran Vrbanić

**Sadržaj: **Uživajući u zimovanju na Velikom jezeru u sjevernoj Africi, Richard saznaje da mu ovaj put neće biti povjerena tako časna i odgovorna misija da vodi let jata roda kući na sjever. Ne želeći se s time pomiriti, bježi na samostalno putovanje puno opasnosti i avantura.

Na putu, Richard će se morati susresti s jatom vrabaca u nevolji koje će uhvatiti zle ptice marabu predvođene pohlepnim paunom Zamanom. Da bi stekle slobodu, ptice će se morati ujediniti u prijateljski tim, pokazati hrabrost i domišljatost kako bi riješile zagonetku i pronašle tajanstveno blago s draguljima.

RASPORED PRIKAZIVANJA FILMOVA ZA VIKEND 29. RUJNA-01. LISTOPADA

Petak, subota i nedjelja u 19:00 sati

KREATOR

(The Creator)

**Žanr: **znanstvena fantastika

**U kinima od: **28.09.2023.

**Trajanje: **133 minuta

Uloge: John David Washington, Gemma Chan, Allison Janney, Ken Watanabe, Sturgill Simpson

**Sadržaj: **Smješten pedeset godina u budućnost u kojoj se vodi rat između čovječanstva i umjetne inteligencije, Kreator je vizualno zapanjujući i potpuno originalan. Ovaj epski bezvremenski blockbuster pita se što to uistinu znači biti čovjek.

Usred budućeg rata između ljudske rase i snaga umjetne inteligencije, Joshua, okorjeli bivši agent specijalnih snaga koji tuguje zbog odlaska svoje žene, regrutiran je da ulovi i ubije Stvoritelja, nedostižnog arhitekta napredne umjetne inteligencije koji je razvio tajanstveno oružje s moći da okonča rat—i samo čovječanstvo.

Misija spašavanja svijeta vodi do moralne dileme kada Joshua sazna da je najveći neprijatelj čovječanstva – dijete.

Skip to content