26. travnja, 2023
RASPORED PRIKAZIVANJA FILMOVA ZA VIKEND 28.-30. TRAVNJA

Petak, subota i nedjelja u 17:00 sati

MAVKA: ČUVARICA ŠUME
(Mavka. Lisova pisnya)

Žanr: animirani, SINKRONIZIRANO!

U kinima od: 27.04.2023.

Trajanje: 90 minuta

Uloge: Marko Petrić, Nika Turković, Lana Blaće, Ronald Žlabur, Ranko Zidarić, Marko Grubnić, Judita Franković Brdar

Sadržaj: Ovo je priča o magičnoj moći ljubavi. Ljubavi koja ljudima omogućuje otkriti i pronaći sposobnosti i kvalitete koje ih osnažuju, kako bi dosegli sve što je moguće i suprotstavili se zlu i ljudskom poroku.

Od pamtivijeka su nepregledne ukrajinske šume skrivale bezbrojne tajne i nedokučive misterije. Te su šume dom čudesnih mitskih bića koja žive među drevnim drvećem, vjerno čuvajući svoje sveto kraljevstvo. Mavka je duša šume i njezina novoizabrana čuvarica. Njezina primarna misija je zaštititi šumu i njezino sveto srce — sam Izvor života — od bilo kakve agresije ili napada, uključujući i one od strane ljudi. Lukas je skromni seoski dječak koji jako voli glazbu i svoj talent pretače u sviranje svoje drvene frule te sanja o tome da cijeli život posveti toj svojoj strasti. Mavka i Lukas se upoznaju i zaljubljuju. Hoće li se njihova dva svijeta moći ujediniti protiv zla?

Petak, subota i nedjelja u 20:00 sati

ZLA SMRT: BUĐENJE
(Evil Dead Rise)

Žanr: horor

U kinima od: 20.04.2023.

Trajanje: 97 minuta

Uloge: Alyssa Sutherland, Lily Sullivan, Morgan Davies

Sadržaj: Kultna horor franšiza Sama Raimija vraća se u najkrvavijem izdanju na velika platna! Premisa čitavog serijala vrti se oko drevnog sumeranskog teksta Necronomicon Ex-Mortisa, odnosno verzije Knjige mrtvih koja služi kao portal koji vodi u dimenziju punu demona.

Uvrnuta priča o dvije otuđene sestre kreće kada Beth (Lily Sullivan) posjeti svoju stariju sestru Ellie (Alyssa Sutherland) koja sama odgaja troje djece u malom stanu u Los Angelesu. Njihovo ponovno okupljanje prekinut će otkriće tajanstvene knjige duboko u unutrašnjosti Elliene zgrade koja će omogućiti buđenje zastrašujućih demona i natjerati Beth u bitku za preživljavanje dok je suočena s najstrašnijom verzijom majčinstva koju si itko može zamisliti.

Ulaznice po cijeni od 3,50 EUR za predstave u 17:00 sati (2D i 3D)  te 3,50 EUR za večernje predstave (3D predstave 4,00 EUR)  u prodaji na blagajnama kina jedan sat prije početka svake predstave. Radno vrijeme blagajni kina je petak, subota i nedjelja od 16:00-21:00 sat.

Skip to content