24. siječnja, 2024
RASPORED PRIKAZIVANJA FILMOVA ZA VIKEND 26.-28. SIJEČNJA

RASPORED PRIKAZIVANJA FILMOVA ZA VIKEND 26.-28. SIJEČNJA

Petak, subota i nedjelja u 16:00 sati

VAU VAU ZVIJEZDA 2

(Rock Dog 2)

Žanr: animirani, SINKRONIZIRANO!

U kinima od: 25.01.2024.

Trajanje: 90 minuta

Uloge: IVAN ĐURIČIĆ, MATEA MAJERLE, NIKOLA MARJANOVIĆ, VINKO ŠTEFANAC GORAN VRBANIĆ, TIHANA FRACULJ, HRVOJE PERC, ŽARKO SAVIĆ

Sadržaj: Bodi je tibetanski mastif od kojeg se očekuje da bude sljedeći seoski čuvar stadu veselih ovaca, no on nema strast prema preuzimanju te uloge. Bodi želi postati najveća Rock N’ Roll zvijezda!

Godinu dana nakon prvog nastupa: Bodi i njegov bend postali su lokalno poznati – čak imaju i odane obožavatelje! Ali kad im glazbeni mogul po imenu Lang pruži priliku za turneju s pop senzacijom, Lil’ Foxy – Bodi i njegovi prijatelji shvate da slava ima svoju cijenu i na kraju otkriju da jedino ako ostanete vjerni sebi možete osloboditi snagu Rock N’ Roll-a!

RASPORED PRIKAZIVANJA FILMOVA ZA VIKEND 26.-28. SIJEČNJA

Petak, subota i nedjelja u 19:00 sati

UBOGA STVORENJA

(Poor Things)

Žanr: romansa/ljubavni, znanstvena fantastika

U kinima od: 18.01.2024.

Trajanje: 141 minuta

Uloge: Emma Stone, Mark Ruffalo, Ramy Youssef, Willem Dafoe, Kathryn Hunter, Christopher Abbott, Jerrod Carmichael

Sadržaj: Redatelj Yorgos Lanthimos i glumačka zvijezda i dobitnica Oscara – Emma Stone pozivaju vas da sudjelujete u fantastičnoj evoluciji Belle Baxter (Emma Stone), mlade žene koju je s ruba smrti vratio u život briljantni, odvažni znanstvenik dr. Godwin Baxter (Willem Dafoe). Priča o mlado ženi koju je vratio u život briljantni i neortodoksni znanstvenik dr. Godwin Baxter. Pod Baxterovom zaštitom, Bella je željna učenja. Gladna svjetovnosti koja joj nedostaje, Bella odlučuje istražiti svijet i bježi s Duncanom Wedderburnom (Mark Ruffalo), uglađenim i razvratnim odvjetnikom, u vrtložnu avanturu po kontinentima. Slobodna od predrasuda svog vremena, Bella ostaje postojana u svojoj namjeri i zalaže se za jednakost i seksualno oslobođenje.

Skip to content