23. studenoga, 2023
RASPORED PRIKAZIVANJA FILMOVA ZA VIKEND 24.-26. STUDENOG

RASPORED PRIKAZIVANJA FILMOVA ZA VIKEND 24.-26. STUDENOG

Petak, subota i nedjelja u 16:00 sati

ŽELJA

(Wish)

Žanr: animirani, SINKRONIZIRANO!

U kinima od: 23.11.2023.

Trajanje: 92 minuta

Uloge: Franka Batelić, Matija Cvek, Lu Jakelić, Vanda Winter, Dražen Bratulić, Goran Grgić, Pero Juričić, Alma Prica, Dea Presečki, Marko Braić, Damir Kedžo

Sadržaj: Filmski i glazbeni spektakl oskarovaca zaslužnih za velike hitove „Snježno kraljevstvo 1 i 2” studija Walt Disney Animation i ove će zime dočekati publiku u čarobnom kraljevstvu!

Asha, nadasve pametna djevojčica, izriče želju tako moćnu da je ispunjava kozmička sila – mala kuglica beskrajne energije zvana Zvijezda.

Asha i Zvijezda se zajedno suočavaju s najmoćnijim neprijateljem – Kraljem Magnificom.

One zajedno djeluju kako bi spasile svijet i dokazale kako su čuda itekako moguća ako se volja hrabrog čovjeka poveže s čarolijom zvijezda.

RASPORED PRIKAZIVANJA FILMOVA ZA VIKEND 24.-26. STUDENOG

Petak, subota i nedjelja u 19:00 sati

IGRE GLADI: BALADA PJEVICA I ZMIJA

(The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes)

Žanr: akcija, avantura, drama

U kinima od: 16.11.2023.

Trajanje: 165 minuta

Uloge: Hunter Schafer, Jason Schwartzman, Viola Davis, Rachel Zegler, Peter Dinklage

Sadržaj: Ovo su desete Igre gladi, smještene 64 godine prije prvog filma. Lucy Gray Baird predstavlja siromašni Okrug 12, a 18-godišnji Coriolanus Snow je njezin mentor. Izgledi su protiv njega, Lucy ne predviđaju pobjedu, ali nakon što prkosnom pjesmom tijekom ceremonije žetve uspije zaokupiti pažnju cijelog Panema, Snow pomisli da bi možda mogao okrenuti šanse u njihovu korist.

Ujedinjujući svoju teatralnost i novootkrivenu političku mudrost, Snow i Lucy utrkuju se s vremenom kako bi preživjeli i otkrili tko je pjevica, a tko zmija.

Skip to content