20. rujna, 2023
RASPORED PRIKAZIVANJA FILMOVA ZA VIKEND 22.-24. RUJNA

RASPORED PRIKAZIVANJA FILMOVA ZA VIKEND 22.-24. RUJNA

Petak, subota i nedjelja u 16:00 sati

MIA I JA: FILM

(Mia and Me: The Hero of Centopia)

**Žanr: **animirani, SINKRONIZIRANO!

**U kinima od: **07.09.2023.

**Trajanje: **85 minuta

Uloge: Kristina Habuš, Filip Vidović, Lovro Juraga, Krunoslav Klabučar, Matko Knešaurek, Goran Malus, Vjekoslav Ključarić, Davor Svedružić, Marko Juraga

**Sadržaj: **Zavirite u čaroban svijet vilenjaka, jednoroga i zmajeva! Ono što počinje kao fantastična bajka, za Miju postaje stvarnost. Ona mora pronaći snagu i sposobnost da spasi jednoroge i cijeli svijet. Mia je ranije čitala o Sentopiji u knjizi o mitovima te će sada uz pomoć očevog portala ući u taj svijet.

RASPORED PRIKAZIVANJA FILMOVA ZA VIKEND 22.-24. RUJNA

Petak, subota i nedjelja u 19:00 sati

PLAĆENICI 4

(The Expendables 4)

**Žanr: **akcija, avantura, triler

**U kinima od: **21.09.2023.

**Trajanje: **103 minuta

Uloge: Jason Statham, Curtis ’50 Cent’ Jackson, Megan Fox, Sylvester Stallone, Dolph Lundgren

**Sadržaj: **Plaćenici se vraćaju na velika platna u svom četvrtom izdanju i ponovo predstavljaju najveća imena glumačke akcijske scene. Jason Statham, Andy Garcia, Sylvester Stallone i Dolph Lundgren donose vam novu dozu akcije, uz pridružene članove Megan Fox, 50 Centa i mnoge druge.

Ono što je počelo prije 11 godina konačno se završava. Nepobjedivi veteran plaćenik Barney Ross i njegova ekipa vraćaju se za četvrti nastavak franšize. Ross i njegova plaćenička banda suočit će se s trgovcem oružja koji upravlja snagom goleme privatne vojske.

Skip to content