19. travnja, 2023
RASPORED PRIKAZIVANJA FILMOVA ZA VIKEND 21.-23. TRAVNJA

 

Petak, subota i nedjelja u 17:00 sati

SUPER MARIO BROS. FILM

(The Super Mario Bros. Movie)

Žanr: animirani, SINKRONIZIRANO!

U kinima od: 06.04.2023.

Trajanje: 92 minuta

Uloge: Tin Rožman, Iskra Jirsak, Vini Jurčić, Fabijan Pavao Medvešek, Daniel Dizdar, Duško Valentić, Goran Vrbanić, Pero Juričić, Luna Baučić, Čharles Martinet

Sadržaj: Iz Nintenda i Illuminationa dolazi novi animirani film inspiriran svijetom iz popularne igrice. Super Mario Bros. Film su producirali osnivač i izvršni direktor Illuminationa Chris Meledandri i Shigeru Miyamoto iz Nintenda.

S obzirom koliko veliku bazu obožavatelja Super Mario ima, usudili bi se reći i najveću u svijetu video igara budući da su generacije odrastale uz njega, Super Mario Bros. Film će nedvojbeno biti jedan od najvećih hitova 2023. godine.

Petak, subota i nedjelja u 20:00 sati

TRI MUŠKETIRA: D’ARTAGNAN

(Les trois mousquetaires: D’Artagnan)

Žanr: akcija, avantura, povijesni

U kinima od: 20.04.2023.

Trajanje: 121 minuta

Uloge: François Civil, Vincent Cassel, Romain Duris, Pio Marmaï, Eva Green

Sadržaj: Nevjerojatna, herojska priča, govori o mladiću po imenu dArtagnan koji od kuće odlazi u Pariz, nadajući se da će postati mušketir garde.

Unatoč neuspješnoj regrutaciji, on ipak postaje dio trojice najdojmljivijih mušketira – Athosa, Aramisa i Portosa – i ubrzo se uklopi u njihov način života. U kraljevstvu podijeljenom vjerskim ratovima i pod prijetnjom britanske invazije, šačica muškaraca i žena ukrstit će mačeve i vezati svoju sudbinu za sudbinu Francuske.

Ulaznice po cijeni od 3,50 EUR za predstave u 17:00 sati (2D i 3D)  te 3,50 EUR za večernje predstave (3D predstave 4,00 EUR)  u prodaji na blagajnama kina jedan sat prije početka svake predstave. Radno vrijeme blagajni kina je petak, subota i nedjelja od 16:00-21:00 sat.

Skip to content