16. studenoga, 2023
RASPORED PRIKAZIVANJA FILMOVA ZA VIKEND 17.-19. STUDENOG

RASPORED PRIKAZIVANJA FILMOVA ZA VIKEND 17.-19. STUDENOG

Petak, subota i nedjelja u 16:00 sati

INSPEKTOR BRK I ZAGONETNI SLUČAJ

(Inspector Sun y la maldición de la viuda negra)

Žanr: animirani, SINKRONIZIRANO!

U kinima od: 09.11.2023.

Trajanje: 88 minuta

Uloge: Mario Mirković, Tara Dorotić, Ozren Grabarić, Ivan Šarić, Krunoslav Klabučar, Igor Mešin, Ronald Žlabur, Jasna Palić Picukarić

Sadržaj: Zamislite svijet kukaca u kojem su pauci policajci. Predstavljamo vam do sada neviđen svijet kukaca, originalnog dizajna i neograničenog smisla za humor…. i jedan klasičan zaplet u stilu Agathe Christie!

Radnja se odvija tridesetih godina prošlog stoljeća na hidroavionu tijekom leta između Šangaja i San Francisca. Dok ljudi zauzimaju putničku kabinu, ispod podova i tereta, trup je uređen poput luksuznog broda za kukce.

Nakon večere počinjen je zločin: moćni Bugsy Spindlethorp je ubijen, ostavljajući nevjerojatno lijepu Arabellu crnu udovicu – udovicom. Inspektor Brk, tvrdi profesionalac, zajedno s mladom vježbenicom Janey istražuje zločin. Suočavaju se s različitim neprijateljima, moćnim zločincima i jednim megalomanskim skakavcem koji planira izgladniti čovječanstvo uništavanjem njihovih usjeva i drugih izvora hrane, kontrolirajući mutantski super roj.

RASPORED PRIKAZIVANJA FILMOVA ZA VIKEND 17.-19. STUDENOG

Petak, subota i nedjelja u 19:00 sati

MARVELI 3D

(The Marvels)

Žanr: akcija, avantura, fantazija

U kinima od: 09.11.2023.

Trajanje: 105 minuta

Uloge: Brie Larson, Teyonah Parris, Iman Vellani, Samuel L. Jackson, Zawe Ashton

Sadržaj: Carol Danvers, poznata kao Kapetanica Marvel, povratila je svoj identitet od tiranskog Kree-a i osvetila se Vrhovnoj Inteligenciji. No, neželjene posljedice prisiljavaju je da preuzme teret nestabilnog univerzuma. Kada je njezine obaveze pošalju kroz crvotočinu povezanu s rasom Kree, njezine moći se isprepliću s moćima Kamale Khan, poznate kao Ms. Marvel, obožavateljice iz Jersey Cityja, te sa Carolinom udaljenom nećakinjom, astronautkinjom i kapetanicom S.A.B.E.R.-a, Monicom Rambeau. Ova neobična trojka mora se udružiti i naučiti surađivati kako bi spasila MCU svijet kao “Marveli.”

Skip to content