13. rujna, 2023
RASPORED PRIKAZIVANJA FILMOVA ZA VIKEND 15.-17. RUJNA

RASPORED PRIKAZIVANJA FILMOVA ZA VIKEND 15.-17. RUJNA

Petak, subota i nedjelja u 16:00 sati

MIA I JA: FILM

(Mia and Me: The Hero of Centopia)

**Žanr: **animirani, SINKRONIZIRANO!

**U kinima od: **07.09.2023.

**Trajanje: **85 minuta

Uloge: Kristina Habuš, Filip Vidović, Lovro Juraga, Krunoslav Klabučar, Matko Knešaurek, Goran Malus, Vjekoslav Ključarić, Davor Svedružić, Marko Juraga

**Sadržaj: **Zavirite u čaroban svijet vilenjaka, jednoroga i zmajeva! Ono što počinje kao fantastična bajka, za Miju postaje stvarnost. Ona mora pronaći snagu i sposobnost da spasi jednoroge i cijeli svijet. Mia je ranije čitala o Sentopiji u knjizi o mitovima te će sada uz pomoć očevog portala ući u taj svijet.

RASPORED PRIKAZIVANJA FILMOVA ZA VIKEND 15.-17. RUJNA

Petak, subota i nedjelja u 19:00 sati

POSLIJE SVEGA: FINALE

(After Everything)

**Žanr: **drama, romansa/ljubavni

**U kinima od: **14.09.2023.

**Trajanje: **94 minuta

Uloge: Hero Fiennes Tiffin, Louise Lombard, Josephine Langford, Stephen Moyer, Mimi Keene, Benjamin Mascolo

**Sadržaj: **Peti i posljednji nastavak svjetskog fenomena, otkriva kako Tessa i Hardin žive odvojene živote, nakon što je Hardin objavio svoju knjigu bez njezina znanja. Sam u Engleskoj, Hardin se odaje alkoholu i drugim štetnim navikama. Da stvari budu još gore, ima spisateljsku blokadu i možda će morati vratiti popriličan predujam koji je dobio za novu knjigu ako je uskoro ne završi. Od njihova prvog susreta, Tessi i Hardinu život se pretvorio u vrtlog strasti, ljubavi i dramatičnih preokreta. Tvrdoglavo su se borili za ljubav, odbijajući poslušati čak i najdobronamjernije savjete, uvjereni da njihova ljubav ne priznaje nikakve granice. Cijena je, ipak, bila velika.

Skip to content