12. srpnja, 2023
RASPORED PRIKAZIVANJA FILMOVA ZA VIKEND 14.-16. SRPNJA

RASPORED PRIKAZIVANJA FILMOVA ZA VIKEND 14.-16. SRPNJA

Petak, subota i nedjelja u 17:00 sati

RUBY: TINEJDŽERICA KRAKEN

(Ruby Gillman, Teenage Kraken)

Žanr: animirani, SINKRONIZIRANO!

U kinima od: 29.06.2023.

Trajanje: 90 minuta

Uloge: Mia Melcher, Jasna Palić Picukarić, Ronald Žlabur, Mirela Brekalo Popović, Frano Mašković

Sadržaj: Ovog ljeta DreamWorks Animation zaranja u turbulentne vode srednje škole s urnebesnom, iskrenom akcijskom komedijom o sramežljivoj tinejdžerici koja otkriva da je dio legendarne kraljevske loze mitskih morskih krakena i da je njezina sudbina, u dubinama oceana, veća nego što je ikada sanjala.

Slatka, nespretna 16-godišnja Ruby Gillman (Lana Condor, To All the Boys I’ve Loved Before) očajnički se želi uklopiti u Oceanside High, ali uglavnom se samo osjeća nevidljivo.

**RASPORED PRIKAZIVANJA FILMOVA ZA VIKEND 14.-16. SRPNJA **

Petak, subota i nedjelja u 20:00 sati

NEMOGUĆA MISIJA: ODMAZDA – PRVI DIO

(Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One)

Žanr: akcija, avantura

**U kinima od: **13.07.2023.

Trajanje: 163 minuta

Uloge: Tom Cruise, Hayley Atwell, Ving Rhames, Simon Pegg, Rebecca Ferguson, Vanessa Kirby, Esai Morales, Pom Klementieff

**Sadržaj: **U filmu NEMOGUĆA MISIJA ODMAZDA – PRVI DIO Ethan Hunt (Tom Cruise) i njegov IMF tim kreću u najopasniju misiju do sada: da pronađu novo, zastrašujuće oružje koje prijeti cijelom čovječanstvu, prije nego što padne u pogrešne ruke. U igri su sudbina svijeta i kontola budućnosti, mračne sile iz Ethanove prošlosti se približavaju i smrtonosna trka oko svijeta počinje. Suočen sa misterioznim, svemoćnim neprijateljem, Ethan je primoran da shvati da ništa ne može biti važnije od njegove misije, čak ni životi onih do kojih mu je najviše stalo.

Skip to content