10. svibnja, 2023
RASPORED PRIKAZIVANJA FILMOVA ZA VIKEND 12.-14. SVIBNJA

RASPORED PRIKAZIVANJA FILMOVA ZA VIKEND 12.-14. SVIBNJA

Petak, subota i nedjelja u 17:00 sati

DREVNA MIŠOLOGIJA

(Argonauts)

Žanr: animirani, SINKRONIZIRANO!

U kinima od: 11.05.2023.

Trajanje: 95 minuta

Uloge: Ana Magud, Sreten Mokrović, Ervin Baučić, Matko Knešaurek, Goran Vrbančić, Luna Baučić, Marko Juraga, Ivan Šarić

Sadržaj: Na daleki put u drevnu Grčku vodi nas mlada i pametna mišica Pattie koja je oduvijek željela postati heroina. Pattie, uz mačka Sama, starog heroja Jasona i Argonaute, kreće u odvažnu potragu kako bi stanovnicima Yolcosa pružila pomoć u izradi kipa grčkog boga mora – Posejdona. Yolcos krasi spomenik Zeusu, ali ne i Posejdonu, što u njemu stvara strašnu ljubomoru koja prelazi u bijes. U žaru ljutnje Posejdon stanovnicima Yolcosa oduzima zlatno runo, koje im osigurava sretan i lagodan život, dajući im rok do kojeg moraju izgraditi i njegov spomenik. U pustolovini života hrabra se mišica suočava s najbizarnijim i najopasnijim stvorenjima iz doba mitologije.

 

Petak, subota i nedjelja u 20:00 sati

KLUB ZADOVOLJNIH ŽENA 2: NOVO POGLAVLJE

(Book Club: The Next Chapter)

Žanr: komedija, romansa/ljubavni

U kinima od: 11.05.2023.

Trajanje: 107 minuta

Uloge: Jane Fonda, Mary Steenburgen, Diane Keaton, Don Johnson, Candice Bergen

Sadržaj: Dugo iščekivani nastavak koji prati četiri najbolje prijateljice koje odlaze u Italiju na zabavno djevojačko putovanje koje nikad nisu imale.

Kad stvari izmaknu kontroli i otkriju se tajne, njihov se opušteni odmor pretvara u avanturu koja se događa jednom u životu.

Legendarni kvartet ponovno se okuplja s ikonama povratnicama Diane Keaton, Jane Fonda, Candice Bergen i Mary Steenburgen u glavnim ulogama uz Craiga T. Nelsona, Giancarla Gianninija s Andyjem Garciom i Donom Johnsonom. Film su napisali Bill Holderman i Erin Simms, a Holderman se vraća kao redatelj.

Ulaznice po cijeni od 3,50 EUR za predstave u 17:00 sati (2D i 3D)  te 3,50 EUR za večernje predstave (3D predstave 4,00 EUR)  u prodaji na blagajnama kina jedan sat prije početka svake predstave. Radno vrijeme blagajni kina je petak, subota i nedjelja od 16:00-21:00 sat.

 

Skip to content