9. studenoga, 2023
RASPORED PRIKAZIVANJA FILMOVA ZA VIKEND 10.-12. STUDENOG

RASPORED PRIKAZIVANJA FILMOVA ZA VIKEND 10.-12. STUDENOG

Petak, subota i nedjelja u 16:00 sati

TROLOVI 3: BEND NA OKUPU

(TROLLS BAND TOGETHER)

Žanr: animirani, SINKRONIZIRANO!

U kinima od: 26.10.2023.

Trajanje: 90 minuta

Uloge: Renata Sabljak, Fabijan Pavao Medvešek, Jura Blažević, Vanda Winter, Ivan Đuričić, Ervin Baučić, Jelena Žnidarić – Zsa Zsa, Lana Blaće

Sadržaj: Nakon dva filma o pravom prijateljstvu i neumoljivom flertu, Poppy (Anna Kendrick) i Branch (Justin Timberlake) sada su i službeno, konačno, par (#broppy)! Kako se zbližavaju, Poppy otkriva da Branch ima tajnu prošlost. Nekada je bio dio njezinog omiljenog fenomena boybanda, BroZone, sa svoja četiri brata: Floydom (elektropop senzacija Troye Sivan nominirana za Zlatni globus), Johnom Doryjem (Eric André; Sing 2), Spruceom (dobitnik Grammyja Daveed Diggs; Hamilton) i Clayom ( Dobitnik Grammyja Kid Cudi; Don’t Look Up). BroZone se raspao dok je Branch još bio beba, kao i obitelj, a Branch od tada nije vidio svoju braću.

Ali kada Branchovog brata Floyda zbog njegovog glazbenog talenta otme par opakih zlikovaca pop zvijezda—Velvet (dobitnik Emmyja Amy Schumer; Trainwreck) i Veneer (dobitnik Grammyja i nominirani za Tonyja Andrew Rannells; Mormonova knjiga)—Branch i Poppy kreću na teško i emotivno putovanje kako bi ponovno ujedinili drugu braću i spasili Floyda od sudbine puno gore od same opskurnosti pop-kulture.

RASPORED PRIKAZIVANJA FILMOVA ZA VIKEND 10.-12. STUDENOG

Petak, subota i nedjelja u 19:00 sati

MARVELI 3D

(THE MARVELS)

Žanr: akcija, avantura, fantazija

U kinima od: 09.11.2023.

Trajanje: 105 minuta

Uloge: Brie Larson, Teyonah Parris, Iman Vellani, Samuel L. Jackson, Zawe Ashton

Sadržaj: Carol Danvers, poznata kao Kapetanica Marvel, povratila je svoj identitet od tiranskog Kree-a i osvetila se Vrhovnoj Inteligenciji. No, neželjene posljedice prisiljavaju je da preuzme teret nestabilnog univerzuma. Kada je njezine obaveze pošalju kroz crvotočinu povezanu s rasom Kree, njezine moći se isprepliću s moćima Kamale Khan, poznate kao Ms. Marvel, obožavateljice iz Jersey Cityja, te sa Carolinom udaljenom nećakinjom, astronautkinjom i kapetanicom S.A.B.E.R.-a, Monicom Rambeau. Ova neobična trojka mora se udružiti i naučiti surađivati kako bi spasila MCU svijet kao “Marveli.”

Skip to content