7. veljače, 2024
RASPORED PRIKAZIVANJA FILMOVA ZA VIKEND 09.-11. VELJAČE

RASPORED PRIKAZIVANJA FILMOVA ZA VIKEND 09.-11. VELJAČE

Petak, subota i nedjelja u 17:00 sati

LASSIE 2: NOVA PUSTOLOVINA

(Lassie – Ein neues Abenteuer)

Žanr: avantura, obiteljski, SINKRONIZIRANO!

U kinima od: 25.01.2024.

Trajanje: 91 minuta

Uloge: JAN KOVAČIĆ, ANA ĆAPALIJA, DUNJA FAJDIĆ, DORA JAKOBOVIĆ, RUBEN CAROVIĆ, GORAN MALUS, MIRTA ZEČEVIĆ, MAGIC LEON, DANIEL DIZDAR

Sadržaj: Najslavniji od svih ovčara nakon tri godine vraća se na velika platna – s novom uzbudljivom obiteljskom avanturom i nezaboravnim iskustvom za velike i male ljubitelje pasa! Srdačna priča o neraskidivom prijateljstvu između dječaka i njegovog psa škotskog ovčara nastavak je filma Lassie (2020.), temeljenog na poznatom izvornom romanu engleskog pisca i scenarista Erica Knighta.

Najpoznatiji koli Lassie ovoga će puta biti u akciji spašavanja sa svojim najboljim prijateljem Florianom i njihovim novim prijateljima Henrijem, Cleom i malom Pippom, pasmine jack russell terijer. Ovoga puta detektivske vještine škotskog ovčara bit će posebno dobrodošle u rješavanju misterioznog nestanka nekoliko pasa s rodovnikom.

RASPORED PRIKAZIVANJA FILMOVA ZA VIKEND 09.-11. VELJAČE

Petak, subota i nedjelja u 19:00 sati

MILLEROVA DJEVOJKA

(Millers Girl)

Žanr: triler

U kinima od: 01.02.2024.

Trajanje: 93 minuta

Uloge: Jenna Ortega, Martin Freeman

Sadržaj: Jedna od najpopularnijih mladih glumica, Jenna Ortega, najpoznatija po seriji ‘Wednesday’ u glavnoj je ulozi ovog provokativnog trilera, uz glumca Martina Freemana, najpoznatijeg po ulozi u hit serijalu ‘Hobbit‘.

Talentirana mlada srednjoškolka (Jenna Ortega) kreće u kreativnu odiseju kada joj profesor (Martin Freeman) zada projekt koji ih oboje zapetlja u složenu mrežu. Dok se linije zamagljuju i njihovi se životi isprepliću, profesor i njegova štićenica moraju se suočiti sa svojim najmračnijim tajnama, dok se trude sačuvati stvari koje im u životu najviše znače.

Skip to content