6. rujna, 2023
RASPORED PRIKAZIVANJA FILMOVA ZA VIKEND 08.-10. RUJNA

**RASPORED PRIKAZIVANJA FILMOVA ZA VIKEND 08.-10. RUJNA **

Petak, subota i nedjelja u 16:00 sati

NESTAŠNA ZUBIĆ VILA

(MY FAIRY TROUBLEMAKER)

**Žanr: **animirani, SINKRONIZIRANO!

**U kinima od: **24.08.2023.

**Trajanje: **85 minuta

Uloge: Rina Radmilov, Ana Ćapalija, Gorna Malus, Daniel Dizdar, Ruben Carević, Zrinka Kušević, Nikola Dabac Tarek, Lovro Juraga

**Sadržaj: **Violetta, drska i znatiželjna vila, završi zarobljena u ljudskom svijetu. Jedini način da se na vrijeme vrati kući je da se udruži s dvanaestogodišnjom djevojčicom po imenu Maja. Započinje uzbudljiva avantura.

10-godišnja Maja je bijesna. Umjesto da šeta šumom u bakinoj kući, sada mora živjeti u gradu, boriti se sa svoja dva dosadna polubrata i glumiti dobru djevojku za maminog novog dečka. Ne može vjerovati svojim očima kada joj se jednog jutra nespretna, smiješna, mala vila vrti oko glave tražeći mliječni zub koji bi trebala vratiti u vilinski svijet. Zove se Violetta i po prvi put u ljudskom svijetu beznadno pada na čokoladu i bilo što slatko, ubrzo zaboravljajući na svoju misiju i nasukavši se u Majinoj kući.

**Petak, subota i nedjelja u 19:00 sati **

ČASNA II

(THE NUN II)

**Žanr: **horor

**U kinima od: **07.09.2023.

**Trajanje: **110 minuta

Uloge: Taissa Farmiga, Bonnie Aarons, Storm Reid, Anna Popplewell, Jonas Bloquet

**Sadržaj: **Nakon senzacionalnog uspjeha prvog filma, franšiza ‘Časna’ se vraća u zastrašujućoj priči koja će vas držati budnima noćima. Godina je 1956. Mjesto radnje: Francuska. Svećenik je ubijen. Zlo se širi. Radnja filma prati sestru Irene koja se ponovno suočava sa zlonamjernom silom u obliku iste demonske časne Valak. ‘Časna II’ nastavlja priču gdje je prvi dio stao, otkrivajući šokantno neispričano porijeklo zlog demona. Priča prati dvije mlade redovnice koje riskiraju sve kako bi razotkrile po život opasnu misteriju iza njezinog povratka i otjerale je natrag u pakao jednom zauvijek. Ovaj put, nitko nije siguran.

Skip to content