4. listopada, 2023
RASPORED PRIKAZIVANJA FILMOVA ZA VIKEND 06.-08. LISTOPADA

RASPORED PRIKAZIVANJA FILMOVA ZA VIKEND 06.-08. LISTOPADA

Petak, subota i nedjelja u 16:00 sati

VRAPČIĆ RICHARD 2

(Richard the Stork and the Mystery of the Great Jewel)

Žanr: animirani, SINKRONIZIRANO!

U kinima od: 21.09.2023.

Trajanje: 84 minuta

Uloge: Tin Rožman, Lana Blaće, Jan Kovačić, Ana Ćapalija, Dražen Bratulić, Goran Malus, Ruben Carević, Paola Slavica, Ivan Đuričić, Goran Vrbanić

Sadržaj: Uživajući u zimovanju na Velikom jezeru u sjevernoj Africi, Richard saznaje da mu ovaj put neće biti povjerena tako časna i odgovorna misija da vodi let jata roda kući na sjever. Ne želeći se s time pomiriti, bježi na samostalno putovanje puno opasnosti i avantura.

Na putu, Richard će se morati susresti s jatom vrabaca u nevolji koje će uhvatiti zle ptice marabu predvođene pohlepnim paunom Zamanom. Da bi stekle slobodu, ptice će se morati ujediniti u prijateljski tim, pokazati hrabrost i domišljatost kako bi riješile zagonetku i pronašle tajanstveno blago s draguljima.

RASPORED PRIKAZIVANJA FILMOVA ZA VIKEND 06.-08. LISTOPADA

Petak, subota i nedjelja u 19:00 sati

SLAGALICA STRAVE X

(Saw X)

Žanr: horor, misterija, triler

U kinima od: 28.09.2023.

Trajanje: 118 minuta

Uloge: Tobin Bell, Shawnee Smith, Steven Brand, Synnøve Macody Lund, Michael Beach, Renata Vaca

Sadržaj: Najuzbudljiviji i duboko uznemirujući nastavak SAW franšize istražuje nepoznato poglavlje Jigsawove najosobnije igre. John Kramer (Tobin Bell) se vratio.

Radnja je smještena između događaja iz Spirale straha I i II, bolesni i očajni John putuje u Meksiko na rizičan i eksperimentalan medicinski postupak u nadi da će pronaći čudo za izlječenje svoje bolesti – no otkriva da je cijela operacija prevara namijenjena iskorištavanju najugroženijih. S novim ciljem, zloglasni serijski ubojica vraća se svom zanatu, boreći se protiv prevaranata na svoj prepoznatljiv način kroz podmukle, poremećene i lukave zamke.

Skip to content