2. studenoga, 2023
RASPORED PRIKAZIVANJA FILMOVA ZA VIKEND 03.-05. STUDENOG

RASPORED PRIKAZIVANJA FILMOVA ZA VIKEND 03.-05. STUDENOG

Petak, subota i nedjelja u 16:00 sati

TROLOVI 3: BEND NA OKUPU

(Trolls Band Together)

**Žanr: **animirani, SINKRONIZIRANO!

**U kinima od: **26.10.2023.

**Trajanje: **90 minuta

Uloge: Renata Sabljak, Fabijan Pavao Medvešek, Jura Blažević, Vanda Winter, Ivan Đuričić, Ervin Baučić, Jelena Žnidarić – Zsa Zsa, Lana Blaće

**Sadržaj: **Nakon dva filma o pravom prijateljstvu i neumoljivom flertu, Poppy (Anna Kendrick) i Branch (Justin Timberlake) sada su i službeno, konačno, par (#broppy)! Kako se zbližavaju, Poppy otkriva da Branch ima tajnu prošlost. Nekada je bio dio njezinog omiljenog fenomena boybanda, BroZone, sa svoja četiri brata: Floydom (elektropop senzacija Troye Sivan nominirana za Zlatni globus), Johnom Doryjem (Eric André; Sing 2), Spruceom (dobitnik Grammyja Daveed Diggs; Hamilton) i Clayom ( Dobitnik Grammyja Kid Cudi; Don’t Look Up). BroZone se raspao dok je Branch još bio beba, kao i obitelj, a Branch od tada nije vidio svoju braću.

Ali kada Branchovog brata Floyda zbog njegovog glazbenog talenta otme par opakih zlikovaca pop zvijezda—Velvet (dobitnik Emmyja Amy Schumer; Trainwreck) i Veneer (dobitnik Grammyja i nominirani za Tonyja Andrew Rannells; Mormonova knjiga)—Branch i Poppy kreću na teško i emotivno putovanje kako bi ponovno ujedinili drugu braću i spasili Floyda od sudbine puno gore od same opskurnosti pop-kulture.

RASPORED PRIKAZIVANJA FILMOVA ZA VIKEND 03.-05. STUDENOG

Petak, subota i nedjelja u 18:00 sati

UBOJICE CVJETNOG MJESECA

(Killers of the Flower Moon)

**Žanr: **kriminalistički, drama, povijesni

**U kinima od: **19.10.2023.

**Trajanje: **206 minuta

Uloge: Leonardo DiCaprio, Robert De Niro, Lily Gladstone, Jesse Plemons, Tantoo Cardinal, John Lithgow

**Sadržaj: **Kultni američki redatelj Martin Scorseseu u svom je novom filmu “Killers of the Flower Moon” okupio provjerenu glumačku ekipu koju predvode oskarovci Leonardo DiCaprio i Robert De Niro.

Film prati seriju ubojstava unutar indijanskog plemena Osage u Oklahomi 1920-ih godina. Osage su postali najbogatiji narod na svijetu nakon što je na njihovom teritoriju pronađena nafta. Mnogi su ih zbog toga iskorištavali kako bi došli do novca, što je dovelo do niza ubojstava koja je The Guardian nazvao genocidom protiv američkih domorodaca. Ubojstva se smatraju prvim velikim slučajem koji je istraživao novoosnovani FBI.

NAPOMENA: ZBOG DUŽINE TRAJANJA FILMA (CCA 3,5 H), IZNIMNO FILM POČINJE U 18:00 SATI!

Skip to content