30. kolovoza, 2023
RASPORED PRIKAZIVANJA FILMOVA ZA VIKEND 01.-03. RUJNA

RASPORED PRIKAZIVANJA FILMOVA ZA VIKEND 01.-03. RUJNA

Petak, subota i nedjelja u 16:00 sati

NESTAŠNA ZUBIĆ VILA

(My Fairy Troublemaker)

Žanr: animirani, SINKRONIZIRANO!

U kinima od: 24.08.2023.

Trajanje: 85 minuta

Uloge: Rina Radmilov, Ana Ćapalija, Gorna Malus, Daniel Dizdar, Ruben Carević, Zrinka Kušević, Nikola Dabac Tarek, Lovro Juraga

Sadržaj: Violetta, drska i znatiželjna vila, završi zarobljena u ljudskom svijetu. Jedini način da se na vrijeme vrati kući je da se udruži s dvanaestogodišnjom djevojčicom po imenu Maja. Započinje uzbudljiva avantura.

10-godišnja Maja je bijesna. Umjesto da šeta šumom u bakinoj kući, sada mora živjeti u gradu, boriti se sa svoja dva dosadna polubrata i glumiti dobru djevojku za maminog novog dečka. Ne može vjerovati svojim očima kada joj se jednog jutra nespretna, smiješna, mala vila vrti oko glave tražeći mliječni zub koji bi trebala vratiti u vilinski svijet. Zove se Violetta i po prvi put u ljudskom svijetu beznadno pada na čokoladu i bilo što slatko, ubrzo zaboravljajući na svoju misiju i nasukavši se u Majinoj kući.

RASPORED PRIKAZIVANJA FILMOVA ZA VIKEND 01.-03. RUJNA

Petak, subota i nedjelja u 19:00 sati

OPPENHEIMER

(Oppenheimer)

Žanr: biografski, drama, povijesni

U kinima od: 20.07.2023.

Trajanje: 180 minuta

Uloge: Cillian Murphy, Emily Blunt, Matt Damon, Robert Downey Jr., Florence Pugh

Sadržaj: Oppenheimer je bio glavni čovjek Operacije Manhattan, akcije američkih vlasti da stvore nuklearnu bombu i time dobiju prevlast u II. svjetskom ratu, a film pokazuje taj proces od entuzijazma do veselja zbog uspjeha i zabrinutosti zbog rezultata.

Glavnu ulogu u filmu ima Cillian Murphy. Oppenheimer je čak šesta suradnja irskoga glumca i Christophera Nolana. Uz to što je glumio negativca u sva tri filma iz Nolanove Batman trilogije, Cillian Murphy imao je značajne uloge i u njegovim spektaklima Dunkirk i Početak. Plodonosna suradnja je i ovdje nastavljena, a iz prvih kadrova čini se da je Murphy bio odličan izbor za ulogu fizičara Oppenheimera.

Skip to content