Raspored prikazivanja filmova za vikend 07.-09. travnja
5. travnja, 2023

U NEDJELJU, 09. TRAVNJA KINO NE RADI!

Petak i subota u 17:00 sati

UPS 2!: AVANTURA SE NASTAVLJA…

(Ooops! The Adventure Continues)

Žanr: animirani, SINKRONIZIRANO!

U kinima od: 23.03.2023.

Trajanje: 86 minuta

Uloge: Darin Pavišić, Sandra Hrenar Matić, Janko Rakoš, Mirta Zečević, Slavko Juraga, Ana Begić Tahiri

Sadržaj: Nastavak zabavne animirane avanture Ups! Noa je otišao. Naši poznati mali junaci jure kroz avanturu koja zaustavlja dah, ispunjenu opasnim jurnjavama i zabavnim trenucima koji izazivaju smijeh.

Bližio se kraj svijeta i postojala je opasnost da poplave unište sva bića na planeti. U Noinu arku redom su se ukrcale sve vrste životinja, od najveće do najmanje. Noina arka pluta otvorenim morem. Nakon tjedana nema zemlje na vidiku, zalihe hrane su pri kraju, a krhki mir između mesojeda i biljojeda mogao bi se narušiti svake sekunde.

Petak i subota u 20:00 sati

AIR

(Air)

Žanr:  drama

U kinima od: 06.04.2023.

Trajanje: 112 minuta

Uloge: Matt Damon, Ben Affleck, Viola Davis, Jason Bateman, Chris Messina, Chris Tucker, Marlon Wayans

Sadržaj: Oskarovska ekipa filma, predvođena Benom Affleckom i Mattom Damonom, u filmu o jednom od najutjecajnijih sportskih brendova svih vremena. Priča o legendarnoj tenisici koja je oduševila Jordana i “spasila” Nike!

Film nas vraća u razdoblje osamdesetih godina prošlog stoljeća. Matt Damon tumači lik Sonnyja Vaccara, zaslužnog za potpisivanje unosnog ugovora s tada mladom košarkaškom zvijezdom Michaelom Jordanom. Ben Affleck je u ulozi suosnivača Nikea, legendarnog Phila Knighta, Jason Bateman je u ulozi Roba Strassera – njegovog direktora marketinga, dok je Viola Davis u ulozi beskompromisne majke koja zna vrijednost neizmjernog talenta svog sina i košarkaškog fenomena koji će postati najveća sportska legenda svih vremena.

Ulaznice po cijeni od 3,50 EUR za predstave u 17:00 sati (2D i 3D)  te 3,50 EUR za večernje predstave (3D predstave 4,00 EUR)  u prodaji na blagajnama kina jedan sat prije početka svake predstave. Radno vrijeme blagajni kina je petak, subota i nedjelja od 16:00-21:00 sat.

Skip to content