VAŽNA OBAVIJEST O ULASKU U MUZEJ VALPOVŠTINE!
16. studenoga, 2021

U skladu s najnovijim mjerama Stožera civilne zaštite donijetima 5. studenoga te mjerama čija se primjena provodi od 16. studenoga, Muzej Valpovštine donosi Upute o prilagodbi organizacije rada Muzeja u okolnostima pandemije virusa COVID – 19.

Muzej Valpovštine je javna ustanova u koju je, prema najnovijim mjerama Stožera civilne zaštite, od 16. studenoga 2021. godine dopušten ulazak posjetiteljima, poslovnim suradnicima i zaposlenicima samo uz predočenje valjane i važeće EU Covid potvrde, što podrazumijeva i istodobnu obavezu predočenja identifikacijskoga dokumenta i to za cijepljene, one koji su preboljeli Covid – 19 te osobe s važećim negativnim testom.

Posjetitelji koji nisu u mogućnosti predočiti valjanu i važeću EU Covid potvrdu, NEĆE moći ući u prostorije Muzeja Valpovštine. Za osobe koje se zbog zdravstvenih razloga ne smiju cijepiti i o tome imaju odgovarajuću potvrdu, vrijede dosadašnje protuepidemijske mjere – dezinfekcija ruku, razmak i maska.

Osobe koje ne posjeduju EU Covid potvrdu a imaju tehnička ili stručna pitanja koja se tiču građe i djelovanja Muzeja Valpovštine svoje upite mogu poslati na e-mail adresu valpovstinemuzej@gmail.com ili na telefon 031/650-639.

Skip to content